Klub podrške

Klub podrške predstavlja siguran prostor u kojem mladi koji izlaze iz alternativnih sistema mogu dobiti pomoć i podršku za rješavanje problema s kojima se susreću prilikom njihovog povratka u lokalnu zajednicu. Slobodno pitajte sve šta vas zanima, tu smo za vas.

Ovo izgleda na način da se jednom sedmično nalazimo zajedno sa svima vama koji nam se odlučite pridružiti i u prijateljskoj atmosferi, uz grickalice i sokove pričamo o temama koje vas muče ili koje vas zanimaju. U Klubu podrške slavimo rođendane, praznike, pričamo, hvalimo se i žalimo se, podržavamo jedni druge.

Okupljamo se utorkom u 17:00 h u prostorima Centra PUŽ (Slatina kod velikog BInga). Za one koji nas ne mogu pronaći možete nam se javiti pa vas pokupimo kod Binga. Grupni dogovor
- slušamo jedni druge i poštujemo tuđe mišljenje i osjećaje
- pravilo 4 zida - sve šta se kaže u grupi, ostaje unutar 4 zida
- iskreni smo jedni prema drugima
- mobitele stavljamo na off (tiho)
- ako se ne osjećamo za priču o nekoj temi imamo pravo preskoka
- sila Boga ne moli (sve potrebe obavljamo bez ometanja)


IZJAVA ČLANOVA KLUBA
"Dok sam u ovom Klubu trudit ću se biti najbolja verzija sebe. Ostat ću vjeran sebi i neću posustajati da ostvarim svoje snove. Kada naiđem na izazov tražiti ću pomoć. Prihvaćam sve članove kao svoju braću i sestre te ću im pomagati i podržavati ih. Nikad neću odustati od sebe. "
0 0